Beeldmerk

Vandaag (Januari 2024) onthult Drone Club Brabant haar nieuwe en aangepaste logo, waarin de vlag fungeert als een krachtig symbool voor de provincie Noord-Brabant en waarbij de voornaamste wijzigingen merkbaar zijn in de verfijning van de letters, waarbij het moderne Roboto-lettertype met een puntgrootte van 75 wordt toegepast. Het ontwerp zal in de komende periode de sociale mediaplatforms van de club verfraaien.

Afwerking van de Letters:

Het hart van de transformatie ligt in de verfijnde afwerking van de letters. Elke bocht, elke lijn, is met zorg herzien en geoptimaliseerd voor maximale visuele impact. Dit geeft het logo een gestroomlijnd en eigentijds gevoel.

Roboto-lettertype:

De keuze voor het Roboto-lettertype was geen toeval. Dit moderne en goed leesbare lettertype past perfect bij de stijl van Drone Club Brabant. Met een puntgrootte van 75 wordt de naam van de club krachtig en duidelijk weergegeven, zodat het logo gemakkelijk herkenbaar is, zelfs op kleinere schermen.

Eigendomsrechten

De rechten met betrekking tot Drone Club Brabant en haar naam, haar logo etc., zoals de auteurs- en eigendomsrechten, berusten uitsluitend bij (de organisatie van) Drone Club Brabant. Het is niet toegestaan om de naam en/of het logo van Drone Club Brabant onder andere openbaar te maken, te publiceren of te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone Club Brabant. Drone Club Brabant behoudt zich deze rechten uitdrukkelijk voor.