Sponsoren

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze oprechte dankbaarheid uit te spreken voor de sponsoren van Drone Club Brabant. De voortdurende steun aan onze club! Zonder genereuze bijdragen van onze sponsoren zouden we niet in staat zijn om onze passie voor drones te delen en onze activiteiten te laten groeien. De financiële steun, expertise en toewijding hebben het mogelijk gemaakt om onze club te laten bloeien en met meer dan 800 leden zijn we de snelst groeiende club.

Dankzij de bijdragen van deze sponsoren hebben we nieuwe drones kunnen aanschaffen, spannende evenementen kunnen organiseren en de kennis van onze leden kunnen vergroten. We zijn trots op de gemeenschap die we hebben opgebouwd en het enthousiasme dat we delen voor deze opwindende technologie.

De steun van onze sponsoren gaat verder dan alleen financiële hulp; het toont de betrokkenheid bij de groei van de dronegemeenschap in onze regio. We zijn dankbaar voor de waardevolle partnerschappen die we met ze hebben opgebouwd en kijken uit naar een nog succesvollere toekomst samen. Hier een overzicht van onze sponsoren of personen die bijdragen.

Drone Club Brabant kent 3 soorten sponsoropties namelijk:

ClubsponsorenMateriaalsponsorenVrijwillige bijdrage

Drone Club Brabant heeft een aantal sponsoren (zeer selectief geselecteerd), ze ondersteunen de club financieel bij de activiteiten die wij organiseren. Wij geven de sponsoren de kans om zich te presenteren en om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap van drone-enthousiastelingen. De sponsoren verbinden hun bedrijf met de snelst groeiende droneclub van Nederland, Drone Club Brabant. We zijn vastbesloten om deze opwaartse trend voort te zetten.

Onze Clubsponsoren

Kamera Express

Van Berlo Klusbedrijf

Reuser TI

Onze Materiaalsponsoren

Borduurstudio Blitz

Drone Watch
Toemen

Vrijwillige bijdrage
Doneer hier

Uitwisseling

Sunglow Radio
Vlieg je drone veilig
SOS Droneteam NL

Clubsponsoren

Met deze sponsoroptie sponsort u onze gehele club. Uw naam wordt dan bij vermelding van de club genoemd. Tevens krijgt uw (bedrijfs-)naam een prominente plek op de sponsorpagina van onze website, de Facebook-pagina, het YouTube kanaal en wordt uw naam genoemd bij sociale media uitingen en bij mailingen. Ook krijgt u op onze socialen & website een speciale plek waar u een advertentie kunt plaatsen. Drone Club Brabant promoot deze advertentie(s) aan onze leden. Daarnaast zijn uw medewerkers van harte welkom op een van onze meetings en kunnen zij kosteloos deelnemen. Eventuele instructies voor uw medewerkers zijn uiteraard mogelijk. Dit pakket heeft een waarde van minimaal €449,- per jaar, gedurende minimaal 2 jaar.

Wij bieden promovluchten aan. Of u nu een bedrijfsevenement wilt vastleggen, producten wilt demonstreren, uw locatie wilt tonen (binnen of buiten), of iets heel anders wilt doen, we passen onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Dit aanbod is exclusief! Vraag naar de mogelijkheden.

Materiaalsponsoren

Met dit sponsorpakket sponsort u onze club met goederen. Denk hieraan onder andere; eten en drinken (koffie/frisdrank) voor tijdens onze club evenementen of promotiematerialen bijvoorbeeld T-shirts, (veiligheid)vesten, petjes, mutsen et cetera. De tegenprestatie voor deze mogelijkheid betreft een plek op de sponsorpagina van onze website. Uw (bedrijfs-)naam wordt uiteraard genoemd bij onze evenementen. Dit pakket heeft een waarde van minimaal €199,- per jaar, gedurende minimaal 1 jaar.

Vrijwillige bijdrage

Vrijwillige bijdragen worden gegeven op basis van vrijwillige steun, interesse, betrokkenheid of sympathie voor de club. Door een vrijwillige bijdrage aan Drone Club Brabant, kunnen wij als club wat extra’s doen zoals een winactie en/of iets speciaals op een van onze evenementen. Drone Club Brabant heeft hiervoor een doneerpagina ingericht.

Doneerpagina: https://www.doneeractie.nl/drone-club-brabant/-72631.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Jan van Teeffelen via info@droneclubbrabant.nl