Fotowedstrijd

Ben je klaar om je dronevaardigheden te laten zien en kans te maken op een cadeaubon van €50,00 euro?

Doe dan mee aan onze spannende Drone Wedstrijd, gesponsord door Toemen! Elke maand van april tot en met juni staat in het teken van een ander thema, waarbij de leden van Drone Club Brabant worden uitgedaagd om hun meest creatieve en verbluffende luchtfoto’s te maken.

April: Natuurlijke Omgevingen (land, water en lucht)

Verken de prachtige natuurlijke landschappen om je heen en deel adembenemende luchtfoto’s van land, water en lucht. Van uitgestrekte bossen tot serene meren, laat je drone zweven en leg de schoonheid van Moeder Natuur vast.

Klik hier voor de winnaar: https://droneclubbrabant.nl/fotowedstrijd-april/

Mei: Abstractie (moderne architectuur)

Laat je verbeelding de vrije loop en toon ons de abstracte schoonheid van moderne architectuur. Speel met vormen, lijnen, en structuren om vette composities te maken die gewoon de realiteit uitdagen.

Klik hier voor de winnaar: https://droneclubbrabant.nl/fotowedstrijd-mei/

Juni: Dimensie (voorgrond/achtergrond)

Hoewel het oorspronkelijke thema “Dimensie (voorgrond/achtergrond)” was, heeft de organisatie van Drone Club Brabant besloten om dit thema los te laten. Je mag in de maand juni je gaafste drone foto insturen.

Stuur je dronefoto in en maak kans op een bijzonder cadeau beschikbaar gesteld door Toemen (www.toemen.nl). Waar wachten jullie nog op?

Voor meer informatie en de (wedstrijd)regels, bezoek de website van Drone Club Brabant: https://droneclubbrabant.nl/fotowedstrijd

Klik hier voor de winnaar: https://droneclubbrabant.nl/fotowedstrijd-juni/

Je mag slechts deelnemen aan maximaal één thema, dus maak een weloverwogen keuze!

Toemen modelsport

Toemen Modelsport is één van de grootste modelbouw- en modelsportbedrijven van Nederland en bestaat al sinds 1980. Sinds 2019 onder leiding van Jasper Toemen. Toemen is gespecialiseerd in bestuurbare auto’s, helikopters, vliegtuigen, boten én drones.

Een prijs van €50,00 euro wordt toegekend aan de winnaar van elke maand.

Wedstrijdregels:

  • Dit is een fotowedstrijd van Drone Club Brabant, waarbij alle rechten voorbehouden zijn;
  • De actie beslaat de periode van dinsdag 2 april 2024 tot en met zondag 30 juni 2024 en sluit op de laatste dag van elke maand om 18:00 uur;
  • De cadeaubon (€ 50,00) is niet inwisselbaar voor contant geld;
  • Voeg ook de originele/onbewerkte foto in JPG-formaat toe;
  • Panorama foto’s worden niet geaccepteerd, deze kunnen wij niet plaatsen in de slider;
  • Foto’s mogen geen inbreuk maken op auteursrechten van derden en moeten strikt binnen de regels van de Rijksoverheid zijn gemaakt;
  • De ingezonden foto’s worden uitsluitend beoordeeld door de organisatie van Drone Club Brabant, bestaande uit ten minste 3 personen;
  • Voldoet je ingezonden foto niet aan het thema, dan wordt deze helaas niet geplaatst;
  • Inzendingen die niet aan de gestelde voorwaarden voldoen, kunnen door de organisatie worden uitgesloten van deelname.

Je kunt je foto mailen naar info@droneclubbrabant.nl Abonneren op ons YouTube kanaal is voor deze actie geen vereiste! We zouden dit natuurlijk wel waarderen!

We kijken uit naar jouw inzending, heel veel succes en happy flying!