Treurenburg Drone Meeting

Op zaterdag 20 augustus gaat onze volgende meeting plaatsvinden in ons mooie Brabant. Deze zal plaats vinden in ‘s-Hertogenbosch. Zeer mooie locatie met veel water en weilanden, en bossen in de omgeving. Vanaf de parkeerplaats van Chauffeurscafé Treurenburg gaan we opstijgen.

Jong of oud, ben je een beginner of ervaren, drone of geen drone het maakt niet uit! Iedereen is welkom, leden die mee willen vliegen moeten in bezit zijn van minimaal A1 en A3 (muv <250gram drones), en rdw ingeschreven zijn. Wij zorgen voor lekkere koffie, warme chocolademelk en thee en iets lekkers.

Ben je benieuwd geworden naar onze volgende meeting in Brabant? Meld je eigen dan nu aan!

Zijn er vragen? Dan kunt u ze altijd stellen aan een van onze beheerders. Belangrijke update (11-08-2022):Vanwege de La Vuelta Holanda is er door de overheid een tijdelijk vliegverbod (NOTAM) uitgegeven. Hierdoor hebben we de tijden moeten aanpassen voor de komende vlieg meeting. Tussen 12:45 en 15:15 mag er NIET gevlogen worden. Zie onderstaande link voor meer informatie. Ons vlieg evenement valt onder “dag 2A” en “dag 2B”: https://www.lvnl.nl/ohd/tijdelijke-luchtruimsluitingen/

Zien we jullie 20 augustus om 15:00 uur op de truckers parkeerplaats aan de Treurenburg 1, te ‘s-Hertogenbosch? Vanaf 15:15 zal er daadwerkelijk gevlogen mogen worden.

Na afloop van de meeting gaan wij als organisatie bij Chauffeurs Café Treurenburg een hapje eten. Natuurlijk zijn jullie ook welkom op eigen kosten.

Groeten Drone Club Brabant

Datum: 20 Augustus 2022 Tijd: 15:00 – 19.00 Adres: Treurenburg 1 in ‘s-Hertogenbosch

__________________________________________________________________________________________