DJI

MARKTLEIDER IN CAMERA DRONES: DJI

Wanneer het om drones met camera’s gaat steekt één merk ver boven de rest uit: DJI. De camera drones die DJI ontwikkelt kenmerken zich door extreme betrouwbaarheid en geweldige vliegeigenschappen.

Maar ook zoveel verhalen over DJI drones?

Dat klopt. En ook van DJI drones hoor je regelmatig dat “ie er zomaar vandoor ging” (fly away) maar houdt hierbij het volgende in gedachten:

  • DJI drones met camera worden veel meer verkocht dan ieder ander merk, dus ook meer verhalen,
  • Vaak is er “pilot error” in het spel waarbij de piloot verkeerde keuzes (heeft) gemaakt of situatie en omgeving onvoldoende heeft beoordeeld,
  • Externe bronnen voor problemen kunnen zorgen, zoals onder andere zend- en elektriciteitsmasten of radar rondom schepen, die met hun krachtige EM veld tot storingen in elektronische apparatuur kunnen leiden.
  • Verhalen soms worden overdreven of anders voorgesteld dan de werkelijkheid.

De waarheid is dat DJI drones bijzonder geavanceerd zijn en het merk een drijvende factor is in de ontwikkeling van drone technologie. De drones zijn vrij eenvoudig qua bediening, zelfs voor absolute beginners, maar bieden zoveel mogelijkheden dat het wel even duurt voor je alles meester bent. Zelfs met de goedkoopste DJI drone, de DJI Spark, kun je uiteindelijk (redelijke) professionele beelden maken.

Er zijn simpelweg geen drones op de markt met een betere prijs-kwaliteitverhouding, en mogelijkheden, dan DJI drones met camera.

Hieronder zie je een aantal DJI Drones:

DJI MINI 2

DJI MINI 3

DJI MINI 3 PRO

DJI AIR 2S

DJI FPV

DJI MAVIC 3 CLASSIC