Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
37 berichten.
robert jacobs robert jacobs uit Rotterdam schreef op 12 januari 2023 om 18:39
ontzettend leuk contact met the beheerder, zou graag een meeting bijwonen…. Ben woonachtig in Rotterdam ben een beginnende vlieger… Komt snel naar een meeting zeker voor informatie betreft Drones gr robert Jacobs
Roy Roy uit Venlo schreef op 4 januari 2023 om 19:21
Meegedaan aan de foto van het jaar verkiezing en deze gewonnen, super leuke goodiebag ontvangen van de beheerder!! Goed geregeld allemaal, binnenkort zeker een meeting bijwonen!!
Bart Bart schreef op 1 december 2022 om 06:15
Al 2x een meeting bijgewoond en sfeer is altijd gezellig en iedereen helpt elkaar bij vragen. Zojuist ook een lekkere warme muts van de Drone Club bestelt zodat we tijdens het vliegen in de winter geen koude oren krijgen!
Berry Berry schreef op 3 november 2022 om 06:23
Ik ben helaas nog niet in de mogelijkheid geweest om veel meetings bij te kunnen wonen. Maar het is een geweldige club, waar alles goed geregeld is. Vriendelijke mensen met een passie voor dezelfde hobby. Ik hoop er in de toekomst meer bij te kunnen zijn. Bedankt voor al het werk dat jullie in deze club steken, geweldig.
Danny Pedersen Danny Pedersen uit Prinsenbeek schreef op 30 oktober 2022 om 18:58
Was vandaag bij de drone meeting in almkerk en wat was dit een fantastische dag catering tot in de top geregeld een prima/perfecte organisatie met ontzettend veel aardige drone hobbyisten zeer open en leuke gezellige en leerzame gesprekken gehad kort samengevat. Een top dag chapo en tot snel ✈️📸🎥👍😜
Chris Chris uit Wuustwezel schreef op 30 september 2022 om 18:38
Voor de eerste keer een leuke drone meeting mee gedaan. Wat een toffe en Leuke groep mensen, ik was bij de meeting in Heusden van 25/09/2022 en dat was allemaal perfect geregeld. Mooi even kunnen vliegen en wat ervaring op kunnen doen met mede drone piloten. We kijken uit naar de volgende meeting, dit smaakt naar meer 🙂
Marcel Marcel uit Etten-Leur schreef op 26 september 2022 om 22:45
Goede dag mede piloten. Ik ben Marcel uit Etten-Leur en 38 lente jaren jong. Ben sinds een maandje of 2 lid van o.a deze club waaronder ook overige gerelateerde. Afgelopen zondag mijn eerste officiële club meeting bijgewoond die groter was dan 5 man. Super gezellig en prima geregeld en voorzien van de nodige drankjes en snabbels. Stefan weet dit prima te organiseren en ook te begeleiden. Op naar de volgende meeting. Wie weet heb ik er dan wel 1-tje voor jullie in petto. Heel veel vlieg plezier en tot 1 van de komende meertings.
Loet van Eijndhoven Loet van Eijndhoven uit Eindhoven schreef op 5 september 2022 om 09:48
Beste leden, sinds 13 augustus 2022 ben ik ook lid geworden van Drone Club Brabant. Zit overigens op diverse Facebook pagina’s die Drone gerelateerd zijn. Zaterdag 20 augustus jongstleden ben ik voor het eerst op de Drone meeting geweest bij Treurenburg Den Bosch. Erg leuk om andere mensen te zien en spreken met de zelfde passie van Drone vliegen. Ook heel fijn als je met vragen zit om zo elkander te helpen. Heb de Drone meeting erg positief ervaren en ga volgende keer zeker weer als we naar Heusden Vesting gaan. Vroeger, jaren geleden ben ik begonnen met modelvliegen in Oirschot en was daar ook lid van een vereniging. We vlogen daar met 10 cc methanol motortjes met vliegtuigen met meer dan 1,5 meter spanwijdte. Ik vlieg sinds 2018 met Drones, ben begonen met de DJI MavicAir en daarna met de DJI Mavic2Pro. Inmiddels ben ik in bezit van de Mavic3 waar ik zeer over tevreden ben. Omdat het FPV vliegen ook interesseert heb ik begin dit jaar de DJI FPV gekocht en vliegt super. Ook heel bijzonder om te doen, je hebt echt de beleving alsof je zelf door de lucht vliegt. Daar het FPV vliegen zo goed bevalt, kon ik de DJI Avata niet weerstaan en heb deze vorige week zaterdag gekocht. Omdat je al DJI FPV vliegt hoef je alleen de losse Drone te kopen. Heel fijn dat het eindelijk compatibel is. Tijdens de aankomende Drone meetings hoop ik dan hier meer over te leren of te horen hoe andere het ervaren. Groeten Loet van Eijndhoven
Bryan Jongsma Bryan Jongsma uit Losser schreef op 23 augustus 2022 om 19:35
Beste clubleden, Voor een paar weken geleden ben ik in gesprek gekomen met Stefan van Berlo. Deze enthousiaste drone bezitter wist mij uit te leggen hoe ik betere foto's, video's en besturing kon realiseren. Daarbij kwam dat hij mooi uitlegde hoe deze club werd onderhouden en hoeveel liefdevolle leden er waren, die allemaal dezelfde hobby hebben. Ik woon in Losser, dat is in de omgeving rond Enschede en heb Stefan toegezegd dat ik snel naar een meeting kom in Brabant. Graag zou ik jullie allemaal willen ontmoeten om deze mooie passie te delen. Tot snel en mijn dank is groot voor Stefan, die met al zijn geduld alles heeft uitgelegd. Groetjes!
Rogé Rogé uit Bladel schreef op 12 augustus 2022 om 18:56
Ik wist in het begin niet helemaal wat ik moest verwachten van Drone Club Brabant maar wat een gezellige groep mensen! Dik, dun, groot, klein, oud, jong, fpv-drone of een drone om "gewoon" mooie foto's mee te maken, zowel de leden als de verschillende drones die je op de meetings tegen komt zijn heel erg divers. Oprecht heel erg leuk!
Dannywilhelmpedersen Dannywilhelmpedersen uit prinsenbeek schreef op 25 juli 2022 om 08:10
was een fantastische leuke /interesante en leerzame middag top chapo.
Jeanpierre Jeanpierre uit Waalwijk schreef op 24 juli 2022 om 20:31
Super gezellige meeting bij het Lido in waalwijk
Riny Riny uit Mill schreef op 20 juni 2022 om 15:19
Hoi, afgelopen weekend op de modelbouwshow kennis gemaakt met Drone Club Brabant. Ik ben een startende drone gebruiker en ondanks dat werd ik door de aanwezige heren perfect opweg geholpen en voorzien van de nodige tips.
David Dansak David Dansak uit Rosmalen schreef op 7 juni 2022 om 21:09
Dit is nog over de meeting in Hilvarenbeek. Een hele mooie dag gehad en nieuwe kennis(sen) opgedaan. Top georganiseerd 👍🏼 Een filmpje gemaakt van deze Drone meeting van Droneclub Brabant in Hilvarenbeek op zondag 1 mei 2022. https://youtu.be/OgFaMj8BUAE Over de meeting bij The Hawks in Vught kan ik ook zeggen dat hij goed en gezellig was met een zeer goede verzorging van Denise. Zelf heb ik even op grote afstand even naar mijn werk , de Pi Vught gekeken, want daar waren we wel heel dicht bij.
Jacky pikaar Jacky pikaar uit Helmond schreef op 4 juni 2022 om 15:06
Een gezellige meeting gehad vandaag in vught. Tot de volgende keer
Marc van Hoek Marc van Hoek uit Eindhoven schreef op 29 mei 2022 om 18:08
Leuke groep mensen, ik was bij de meeting in Hilvarenbeek en dat was allemaal perfect geregeld. Mooi even kunnen vliegen en wat ervaring op kunnen doen en wat kletsen met gelijk gestemden. Al met al een leuke meeting en dus aanstaande zaterdag naar Vught toe.
Jan Jan uit Lieshout schreef op 15 mei 2022 om 07:58
Goed bezig, mooie website, chapeau!