Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
52 berichten.
Jarno Koster Jarno Koster uit Cuijk schreef op 16 augustus 2023 om 09:53
Ik ben Jarno en heb net mijn 1e drone DJI AIR 3 gekocht en certificaat A1-A3 en A2 gehaald. Geweldig dat we een leuke drone club hebben in Brabant. Ik hoop veel mensen te ontmoeten bij de volgende meeting
Bart Bart uit Waddinxveen schreef op 15 augustus 2023 om 18:46
Door een reactie/vraag op een mooie 360 foto op een Facebook pagina gemaakt door Leon van Dijk kwamen we met elkaar in gesprek via Messenger. Ik ben (nog) geen vlieger, maar ben mij wel aan het oriënteren omdat het iets is wat ik al langere tijd wil. Leon heeft mij niet alleen nog enthousiaster gemaakt…hij heeft mij ook van ontzettend veel nuttige informatie, tips en adviezen voorzien! ‘En gesprek met een goede verkoper zonder dat hij mij iets door de strot duwt’ mag het gesprek wel omschreven worden. Leon, bedankt!! En ik kom zeker een keer langs bij jullie! We houden contact!
CapturedFromTheAir CapturedFromTheAir schreef op 7 augustus 2023 om 19:09
Wat geweldig om te lezen en ervaren dat steeds meer mensen deel uit willen maken van een enthousiaste en groeiende Drone Club! Ik ben zo onder de indruk van hoe de club steeds weer/meer actieve leden aantrekt en hoe wij samen de passie voor drones delen. Het is fantastisch om te zien hoe de gezamenlijke liefde voor technologie en luchtfotografie ons dichter bij elkaar brengt. Van beginners tot doorgewinterde experts, het is duidelijk dat wij allemaal een gemeenschappelijk doel hebben: de schoonheid en veelzijdigheid van drones verkennen en vastleggen. De inzet voor het organiseren en het bezoeken van leuke en leerzame evenementen is bewonderenswaardig. Het is duidelijk dat wij niet alleen gefocust zijn op het verbeteren van de eigen vaardigheden, maar ook op het delen van kennis en ervaringen met anderen. Ik kijk ernaar uit om nog meer te leren. Bedankt aan alle leden van de Drone Club Brabant voor jullie constante inzet. Laten we onze passie blijven delen. Blauwe luchten en veilige vluchten!
Jos Leijten Jos Leijten uit Hilvarenbeek schreef op 3 augustus 2023 om 10:44
Jos Leijten, Hilvarenbeek, Ik ging voor informatie naar Toemen in Oisterwijk en kwam met een tweedehands Mavic air 2 thuis. Toch wilde ik nog niet gaan vliegen, voor ik mijn vliegbewijs had gehaald. Na het behalen van het A1/A3 certificaat, vond ik het zo interessant en noodzakelijk dat ik ook het A2 certificaat heb behaald. Door Peter uit Oisterwijk werd ik op jullie club geattendeerd, en ben ook gelijk lid geworden. Op de laatste meeting heb ik veel informatie gehad over Drones. Het was gezellig en iedereen was wel bereid te helpen of te vertellen. Het is nu nog vlieguren maken. Daar ga ik ook nog even hulp bij zoeken, om het vooral beter te kunnen doen. Fijne club, om samen deze hobby te kunnen beoefen en uit te dragen andere geïnteresseerden.
Arian (TsA) Arian (TsA) uit Tilburg schreef op 29 juli 2023 om 11:20
Ik ben zeer tevreden over de leiding van deze club hij de voorzitter mijn te woord staat , en dieppe bewondering hoe deze vereniging geleid wordt,
Patrick Patrick uit Molenschot schreef op 2 juli 2023 om 07:59
Beginnende drone piloot , Van de week contact gehad met Stefan over welke drone er voor mij best geschikt is super leuke gesprek gehad goede uitleg heeft mij goed geholpen bedankt en tot snel op een meeting van jullie .
Ruud Kuijt Ruud Kuijt uit Beek en Donk schreef op 12 juni 2023 om 11:32
Sind kort in bezit van een drone,en zocht beetje op internet en fb en kwam DroneClub Brabant tegen..toen lid geworden en vele vragen gesteld en ik werd super ontvangen en geen vraag was te gek...zelfs een x 1op1 op een meeting kan, ik ben zelf nog niet op een meeting geweest maar heb wel paar goeie contacten aan over gehouden Mvg Ruud.
Theo van Maanen Theo van Maanen uit Zaltbommel schreef op 6 juni 2023 om 13:00
Bedankt iedereen van deze top club voor de hulp tijdens mijn ongeval en natuurlijk voor de leuke kaart en chocolaatjes, Hoop er snel weer te zijn !
Peter Peter uit Oisterwijk schreef op 23 mei 2023 om 20:08
Ik wil jullie bedanken voor de snelle service. Een paar dagen geleden de stickers besteld en nu al in huis. Nogmaals bedankt
Ruud Weerden Ruud Weerden uit Eindhoven schreef op 9 mei 2023 om 18:58
Vandaag twee hesjes besteld, pet en T-shirt. Past helemaal in het geheel. De hesjes was ik al een tijdje aan het zoeken en hier hebben ze die regen een hele redelijke prijs! Gewoon weer zin in om te gaan vliegen.
Erik Sanders Erik Sanders uit Oirschot schreef op 9 mei 2023 om 16:50
Gisteren zag ik op de FB pagina van DCB een top hesje en heb deze meteen besteld. Ook maar even een bijpassende pet besteld die ik in de winkel op de DCB site had zien staan. Voor het najaar heb ik de muts al op het oog. Leuke en mooie producten om uit te dragen dat ik lid heb mogen worden van de DCB familie. Nooit te beroerd om je op wat voor manier advies te geven. Nu nog mijn eerste meeting bijwonen zodat ik verder kan groeien in deze mooie hobby. Reactie op mijn bestelling en het versturen ging lekker snel. DCB is echt de moeite waard. Met vriendelijke drone groeten, Erik Sanders
Gerard van Kester Gerard van Kester uit Bergschenhoek schreef op 11 april 2023 om 19:34
Op 2 april in Lithoijen een meeting meegemaakt van drone club Brabant. Ik ben daar fantastisch ontvangen. Met een aantal andere aanwezigen een lesje gevolgd met instructeur Leon, welke het goed heeft uitgelegd hoe en waar je op moet letten als je een drone het luchtruim laat kiezen. Ook heb ik daar mijn net aangeschafte drone onder begeleiding de lucht ingestuurd. Onderweg naar huis had ik een goed gevoel over het verloop van de meeting,het was super!!Ik kan niet wachten wanneer de volgende bijeenkomst is.
Han van der Poel Han van der Poel uit Eindhoven schreef op 7 maart 2023 om 21:46
Via de Producten pagina van deze mooie en nuttige site van Drone Club Brabant zag ik dat grappige T-shirtje voor tegen de autoruit. Mag gezien worden door familie of anderen! Want, vind 't een interessante club. Met prima bijeenkomsten en veel informatie uitwisseling, voor beginnende én gevorderde dronevliegers. En altijd met ook koffie erbij! 🙂 O, en zeer vlotte levering van 't shirtje! (weekend besteld én bevestiging gehad, dinsdag in huis!) Groet, Han
Ron Nefs Ron Nefs uit Breda schreef op 27 februari 2023 om 10:18
Gisteren de meeting bij Kasteel Maurick in Vught bijgewoond. Veel informatie gekregen m.b.t. aanschaf van een wat meer professionele drone. Had mijn oog al laten vallen op DJI Mini 3 Pro. Volgens verschillende mensen die ik gesproken heb, een goede keuze als instap model. Ik heb ook al mijn vliegbewijs in mijn bezit hoewel dat voor dit type niet noodzakelijk is. Vind het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van wet- en regelgeving dus toch maar gehaald. Ook met het oog op de toekomst want het zal wel een keer ingevoerd worden als verplichting voor iedere drone liefhebber. Bedankt allemaal! O ja, de koffie smaakte goed bij dit toch wel frisse weer!
Erwin Hartendorp Erwin Hartendorp uit Enschede schreef op 6 februari 2023 om 14:12
Ik ben met het beheer in contact gekomen omdat ik Drone Club Twente aan het opzetten ben. Daar heeft hij mij mee geholpen. Dank daarvoor. Ik hoop een keer bij 1van zijn meetings aanwezig te kunnen zijn. Mocht ik mensen tegen komen voor deze club zal ik die zeker doorverwijzen. Groet, Erwin Drone Club Twente
robert jacobs robert jacobs uit Rotterdam schreef op 12 januari 2023 om 18:39
ontzettend leuk contact met the beheerder, zou graag een meeting bijwonen…. Ben woonachtig in Rotterdam ben een beginnende vlieger… Komt snel naar een meeting zeker voor informatie betreft Drones gr robert Jacobs
Roy Roy uit Venlo schreef op 4 januari 2023 om 19:21
Meegedaan aan de foto van het jaar verkiezing en deze gewonnen, super leuke goodiebag ontvangen van de beheerder!! Goed geregeld allemaal, binnenkort zeker een meeting bijwonen!!
Bart Bart schreef op 1 december 2022 om 06:15
Al 2x een meeting bijgewoond en sfeer is altijd gezellig en iedereen helpt elkaar bij vragen. Zojuist ook een lekkere warme muts van de Drone Club bestelt zodat we tijdens het vliegen in de winter geen koude oren krijgen!
Berry Berry schreef op 3 november 2022 om 06:23
Ik ben helaas nog niet in de mogelijkheid geweest om veel meetings bij te kunnen wonen. Maar het is een geweldige club, waar alles goed geregeld is. Vriendelijke mensen met een passie voor dezelfde hobby. Ik hoop er in de toekomst meer bij te kunnen zijn. Bedankt voor al het werk dat jullie in deze club steken, geweldig.
Danny Pedersen Danny Pedersen uit Prinsenbeek schreef op 30 oktober 2022 om 18:58
Was vandaag bij de drone meeting in almkerk en wat was dit een fantastische dag catering tot in de top geregeld een prima/perfecte organisatie met ontzettend veel aardige drone hobbyisten zeer open en leuke gezellige en leerzame gesprekken gehad kort samengevat. Een top dag chapo en tot snel ✈️📸🎥👍😜