Meetings

Drone Club Brabant probeert eens in de maand een meeting te organiseren. Het moet geen verplichting worden daarom zijn het vrijblijvende bijeenkomsten voor drone piloten. Bent u zich nog aan het oriënteren op drone vliegen? Kom gerust eens naar een meeting, en ervaar eventueel een kort vluchtje met een drone onder begeleiding.

Voor een drone meeting regelen wij de meldingsplicht/vergunning bij de gemeente die bij een evenement horen. Op onze meetings wordt er gevlogen met verschillende type drones van Mavic Mini, FPV tot aan Inspire 2. Op zo’n dag word er natuurlijk niet alleen gevlogen ook word er onderling informatie gedeeld onder het genot van een gratis bakje koffie of thee en wat lekkers erbij. Drone of geen drone iedereen is welkom. Af en toe houden we een winactie die hoort bij de meeting. Iedereen kan daar aan deelnemen die aanwezig is natuurlijk.

Winactie

U kunt vrijblijvend en kosteloos aansluiten bij onze meetings.

Disclaimer:
Drone Club Brabant is niet aansprakelijk voor schade aan u, uw spullen of van andere drone piloten. Wilt u op een drone meeting vliegen? Zorg dan dat uw drone geregistreerd staat bij de RDW en indien nodig u in het bezit bent van een geldig drone-brevet. Ook een drone-verzekering is aan te raden. Drone vliegen is geheel op eigen risico. Hopelijk mogen wij u verwelkomen op een van onze meetings.